70 404 104
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Danmark befinder sig i en hård tid i øjeblikket med lockdown som følge af corona virussen. Vi får mange henvendelser omkring leveringer, og hvorvidt vi stadig sender som normalt. Som situationen er i øjeblikket sendes 90-95% af alle vores varer som normalt med levering inden for 1-2 hverdage.

Nogle varer sendes direkte fra vores leverandører, og de har måtte skære i bemandingen for at indordne sig efter de skærpede retningslinier, som regeringen har fremsat. Lige for tiden er det dog kun omkring 5-10% af vores varer, som er påvirket af ekstra leveringstid. Det vil fremgå på produktsiden for hvert produkt, hvor vi skriver en forventet leveringstid.

Vi håber på jeres forståelse i denne tid, og garanterer at alle varer sendes så hurtigt det overhovedet er muligt. Vi skal alle passe på hinanden, og vi håber, at Danmark kan komme igennem denne svære tid så godt og hurtigt som muligt.

Igen vil vi gerne lige slå slå fast at det kun er en meget lille brøkdel af vores varer, som er påvirket af dette. Resten sendes som normalt.

Venlig hilsen

Henrik Thomsen 

Direktør for Only4kids.dk