70 404 104KONTAKT OS
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gebyrfri Betaling

Hos Only4kids.dk ønsker vi at have ærlige og troværdige priser. Den pris du ser er derfor den pris, som du kommer til at betale. 

Hos Only4kids.dk kan du betale gratis med alle danske kreditkort uden at skulle bekymre dig om skjulte gebyrer og andre omkostninger. Er du træt af at skulle indtaste kortoplysninger og finde rundt i hvad sikkerhedskoden er, så har du selvfølgelig mulighed for også at benytte mobilepay til at foretage dine køb. Mobilepay er selvfølgelig også gratis at benytte. 

På www.only4kids.dk kan der betales med:

Dankort
Visa Dankort 
Visa Electron 
JCB 
Maestro 
Mastercard 
Mobilepay

For Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard og Maestro udstedt i Danmark er der ikke noget gebyr. Det samme er gældende for Mobilepay.

Pengene trækkes først på din konto, når ordren afsendes fra only4kids.dk.

Køb i dag og betal om 14 dage:

Med ViaBill flex kan du købe dine varer nu og her og betale om 14 dage. Endda rentefrit. Det er sikkert og helt enkelt. Vi sender varen, og kort efter modtager du en opkrævning fra Viabill på den mail, som du har valgt.

Ved ViaBill som betalingsvalg: Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold. Aftalen med Viabill bortfalder, såfremt et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26.

Vælger man at benytte fortrydelsesretten på sit køb, fortryder man samtidig aftalen med ViaBill. 

EAN Betaling: 

Offentlige instanser og virksomheder har mulighed for at betale med EAN faktura. Det kræver, at man har et 13 cifret EAN nummer. Kontakt Only4kids Kundesupport på info@only4kids.dk for nærmere oplysninger om hvordan du benytter EAN faktura.