70 404 104
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

1-2 Dages Levering

Der er intet værre end at skulle vente på sine varer. Det ønsker vi at gøre op med hos www.only4kids.dk og tilbyder derfor levering i løbet af kun 1-2 dage hverdage. Vi har nemlig effektiviseret vores lagerstyring på en måde, så vi kan levere hurtigere end de fleste. 

Langt de fleste varer er derfor fremme allerede næste hverdag, men for at være helt sikre vælger vi dog at skrive det som 1-2 dage, da det afhænger meget af hvilket tidspunkt på døgnet, som vi modtager bestillingen. 

E-mærket som er garanti for sikker og gennemsigtig ehandel har igennem længere tid testet, hvor hurtigt vi rent faktisk får sendt vores varer af sted, og der ligger vi stabilt med 99% afsendelser inden for 24 timer. Det vil sige at 99% af alle ordrer er afsendt fra vores lager inden for 24 timer fra vi modtager bestillingen.

 

Hvorfor er vi ikke på 100%? Det skyldes primært to ting. Vi har enkelte større produkter som fx legetårne, der kan tage et par ekstra dage med levering. Du kan dog være sikker på, at det altid vil fremgå på produktsiden, hvor lang leveringstiden er. Derudover kan det skyldes, at kunden direkte har bedt om at få leveret på et senere tidspunkt eller måske ved en fejl har indtastet forkerte leveringsoplysninger. 

Du kan altid se leveringstiden for den enkelte vare. Hold øje med følgende: 

Leveringsinfo

Vi leverer til hele Danmark. Til ikke-brofaste øer skal der forventes yderligere 2 leveringsdage.

Vi bruger forskellige firmaer til levering af varer alt efter varens art og størrelse. Vi benytter GLS, GLS Pakkeshop, PostDanmark og private fragtselskaber for at kunne sikre den hurtigst mulige levering. Hvis du ønsker informationer om hvilket selskab, vi benytter for en given vare kontakt da kundeservice på info@only4kids.dk.