0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Drengelegetøj

Altid gratis og hurtig levering

Drengelegetøj til den heldige lille fyr derhjemme!

1 til 64 af 379

1 til 64 af 379


Drengelegetøj til den heldige lille fyr derhjemme!

Mere om Drengelegetøj

Vores udvalg af drengelegetøj

Er du på udkig efter legetøj til drengen derhjemme, men du ved stadig ikke, hvad dét præcist skal være? Så er du kommet til det rette sted! Her finder du nemlig hele vores udvalg af drengelegetøj! Her finder du både til den lille, og den lidt ældre. Du vil støde på noget af det mest populære drengelegetøj, så som legetøjsvågen, action figurer og meget mere. Så hop ind og udforsk hele udvalget, og du vil formeneligt finde noget, som vækker din interesse.

Kunne du ikke finde, hvad du kom efter? Så er der stadig rigtig god grund til, at blive på siden! Vi har nemlig meget mere at tilbyde, end bare drengelegetøj. Du kan udforske vores udvalg af byggeklodser! Her finder du blandt andet LEGO, som mange børn elsker - og det forstår vi skam godt!

Nedenfor har vi lavet en lille oversigt over nogle af vores produkter. Dette er blot for at give dig nogle ideer til dit næste køb. Det betyder også, at de nævnte produkter er blot forslag, og vi derved ikke anbefaler dem mere, end nogle af vores andre produkter.

Legetøjsbiler

Legetøjsbiler er yderst populært blandt drenge, og derfor finder du selvfølgelig nogle yderst fede modeller hos os! Der findes et hav af forskellige legetøjsbiler, og det hele kommer an på, hvad du fortrækker. Hvis du er til legetøjsbiler med racerbil design, så kan vi anbefale vores Darda Formula One Racerbil blå. Vores Darda modeller er yderst populære, fordi der ikke skal bruges batterier, men at der stadig kan være fart på dem!

Hvis du er mere til et ratro design, så kan vi også hjælpe! Vi kan blandt andet anbefale denne fede Hot Wheels 50TH Zamac Flames - 72 Dodge Demon. Denne legetøjsbil har et flamme design, som gør bilen rigtig fed.

Hvis du slet ikke er på udkig efter racerbiler, så bare rolig! Her har vi selvfølgelig også noget. I vores sortiment kan du blandt andet finde denne brandbil, som er lavet ud af træ. Udover at den er fed, så medfølger der også tilbehør i form af brandslager, kegler mm. Dette gør altid legen sjovere! For her har man mulighed for at udfolde fantasien yderligere, og lade legen forsætte i flere timer.

Legetøjsvåben

Legetøjsvåben er ofte en vinder, når man snakker om drengelegetøj. Det er ofte drengene, som er vilde med denne leg, men pigerne kan selvfølgelig også være med. I vores udvalg finder du legetøjsvåben, så man kan lege mange forskellige lege. Vil du være ridderen, så kan vi anbefale Temple Ridder Skum Skjold. Her kan du tilføje vores træ 2-hånds sværd, 107 cm Birk Naturlig, så du er klar til kampen mod dragen!

Vi har også denne Sureshot Rifle til børn m/3 dartpile, som er med til at gøre legen sjov! Dartpilene er selvfølgelig sikret med sugekopper i enderne, så legen kan være sjov og sikker på samme tid. Man eksempelvis lave sin egen skive, og skyde efter den! Så er det også blevet til et sjovt spil.

Et af vores helt populære legetøjsvåben er vores Star Wars BladeBuilders Lyssværd Luke Skywalker. Sværdet er udfoldeligt, så du hurtigt og nemt kan være klar til kamp! Du kan blot lave en hurtig bevægelse med din arm, og det er fuldt udfoldet!

Du finder selvfølgelig også massere af tilbehør, og andre sjove legetøjsvåben i vores sortiment.

Legetøjs værksted

Har du en lille byggemand derhjemme? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Mange mindre drenge syntes at værksteder er yderst sjove, så hvorfor ikke have deres eget? Måske bare i en lidt mindre udgave.. Til den helt lille kan vi anbefale Min Første arbejdsbænk, hvor der medfølger tilbehør i form af klodser, som de kan bruge i deres nye værksted. Den indeholder nemlig 26 dele, så der er massere af leg som venter. Derudover er delene også farverige, som altid gør legen mere spændene.

Hvis dit barn er helt vild med farver og værksted, så kan vi i den grad anbefale vores arbejdsbænk, træværksted. Her får du et værksted, som er flydt med farver og sjov leg! Der medfølger værktøj i træ, og selvfølgelig andre dele, som bidrager til legen. Bænken er udstyret med en skuffe under, så du også har mulighed for andet opbevaring. Den kan eksempelvis være brugbar for dit andet værktøj, eller måske bare noget af dit andet legetøj.

Du har også mulighed for at finde værktøj! Vi kan eksempelvis anbefale dig dette værktøjsbælte i træ. Herved har du mulighed for at tage legen væk fra værkstedet! Skal der laves noget ude i stuen? Så kan du tage det nødvendige værktøj i bæltet, og så er du klar! Legen behøver nemlig ikke kun at forgå ved arbejdsbordet! Du kan blot tage legetøjet i bæltet, og så tage det med dig. Herved kan legen altså forgå over det hele!

Selvom vi har nævnt nogle fede produkter ovenfor, er der stadig god grund til at udforske resten af vores sortiment! Der er nemlig stadig mange produkter, som venter på at blive opdaget af dig!

Dit køb hos Only4Kids.dk

Hos Only4Kids.dk går vi meget op i kundetilfredshed, og at du får en god oplevelse, når du handler hos os! Så hvis du sidder med et spørgsmål til vores drengelegetøj, eller en af vores andre kategorier, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice: Info@only4kids.dk. Her vil vi selvfølgelig prøve at svare så hurtig som vi kan, og hjælpe dig på bedst mulig vis. Men imens du venter, kan du stadig tage på udkig i vores sortiment. Her vil du nemlig støde på mange spændene og sjove produkter, som måske passer perfekt til din dreng eller pige!

Hvis du er på udkig efter legetøj til pigen, så kan vi anbefale at du udforsker vores udvalg af pigelegetøj! Her finder du alt det populære pigelegetøj, som pigen går og ønsker sig. Du vil blandt andet støde ind i dukkehuse, dukker, legekøkkener og meget mere! Så der er altså rigtig god grund til, at udforske vores spændene sortiment! Måske vil du opdage noget, som vil være stor glæde derhjemme!