70 404 104KONTAKT OS
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Byt julegaver helt frem til 07-01-2020

Product was successfully added to your shopping cart.

Sikkerhed frem for alt

Selv om handel over Internettet har eksisteret i mange år, er der stadig folk som er utrygge ved at oplyse personlige detaljer på Internettet. 

Hos Only4kids.dk går vi meget højt op i sikkerhed og har derfor gjort det yppertste for at alle skal føle sige sig sikre ved at handle gennem os. 

Sikker kryptering

Vi har ekstra sikker kryptering på hele siden, der beskytter dine personlige oplysninger mod at blive hacket. Dette er kendetegnet ved den grønne hængelås, som du kan se øverst oppe til venstre. Det er best practice for alle webshops, men stadig ser vi desværre mange konkurrenter, som ikke investerer i den ekstra sikkerhed for deres kunder. 

SSL kryptering

 Hos Only4kids.dk er kundernes sikkerhed det vigtigste

Godkendt og opfylder alle regler

Ikke nok med at ens oplysninger skal være sikre, så gælder det også i høj grad om, at man som kunde skal kunne føle sig sikker på, at firmaet bag er reelt og ikke forsøger at gemme sig bag indviklede handelsvilkår eller andre regler som stiller forbrugere dårligere. Hos Only4kids.dk har vi derfor lavet et samarbejde med to af de mest troværdige aktører på markedet inden for e-handel i Danmark. Vi har således både e-mærket og webshop-mærket til løbende at gennemgå vores side for at sikre, at vi lever op til den gældende lovning. 

 

e-mærket blev grundlagt i år 2000 og er en nonprofitorganisation, der blandt andre er stiftet af kendte aktører som Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv og DI. e-mærket kæmper for sikker og gennemsigtig e-handel og certificerer webshops som overholder de gældende regler. Hold derfor altid øje med e-mærket, når du handler på Internettet. Skulle der mod forventning ske uoverensstemmelser omkring din ordre, er du sikret op til 10.000 kr. pr. handel med e-mærket. Med andre ord er du sikret med op til 10.000 kr., fordi Only4kids.dk er e-mærket.*

e-mærket

Med e-mærket er du altid sikret med op til 10.000 kr. pr ordre

Webshop-mærket minder meget om e-mærket, men er alligevel forskelligt. I dagens samfund er e-handel blevet så populært og mange sider fremstår som en webshop, men er i stedet bare en reklameside for en anden side eller ønsker at henvise dig til en anden side for derved at kunne få en bid af kagen. Webshop-mærket viser dig, at du rent faktisk har at gøre med en online webshop, som sender varer hjem til dig og ikke bare er en mellemmand. Webshop-mærket er så sikre i sin sag at skulle Only4kids.dk ikke leve op til kravene, så stiller webshop-mærket med en erstatning på op til 1.000kr.  pr kunde.*

webshop-mærket

Med webshop-mærket er du dækket op til 1.000 kr. hvis vi ikke overholder reglerne for webshops


Webshop Mærket skal skabe tillid og tryghed hos kunderne, og fremme at webshoppen udviser god skik ved handel og markedsføring på nettet.

Webshop Mærket kan tildeles webshops som tilslutter sig ordningen, og som samtidig har forpligtet sig til at overholde retningslinjerne for ordningen, samt den til enhver tid gældende lovgivning for markedsføring og handel på nettet.

 

Vi står ved vores sociale ansvar

CSR-mærket står for Corporate Social Responsibility og handler om virksomheders grundlæggende samfundsmæssige ansvar. Only4kids.dk har fokus på vores samfundsmæssige ansvar inden for vores medarbejders arbejdsvilkår, sociale cilkår, økonomiske udfordringer, klima eller miljø. Du kan læse mere om CSR-mærket her

csr-maerket logo

Med CSR-mærket anerkender vi vores samfundsmæssige ansvar inden for miljø, klima, sociale vilkår, økonomiske udfordringer og medarbejdernes arbejdsvilkår

VI STØTTER MILJØET

Miljøvenligpakning

 

*Læs mere om detaljerne for de enkelte erstatninger på de respektive hjemmesider.